Mariska en Maarten

Welkom bij onze stichting!

Op 3 februari 2022 werd Stichting Groen en Geluk officieel opgericht.  

Wij zijn Maarten en Mariska van der Meer, oprichters van Stichting Groen en Geluk.  Op deze pagina vindt u informatie over wie wij zijn en waar wij voor staan.

Wij stellen moestuinen en paardenboxen ter beschikking en willen mensen betrekken bij onze overige groene activiteiten op ons terrein.

Wij zijn voor ontwikkeling en innovatie. Hierin is duurzaamheid belangrijk voor ieders toekomst. Met het combineren van groen, moestuinen, paardenboxen, workshops en andere leuke activiteiten en ontwikkelingen die op ons pad komen, willen wij ons steentje bijdragen voor nu en voor later. 

Wij willen iedereen die er voor openstaat laten meegenieten van onze activiteiten en plannen. Om met elkaar iets moois te creëren en in stand te houden vragen wij vertrouwen, een beetje lef, eerlijkheid en vooral gezelligheid. Met deze insteek is onze stichting gebouwd en met liefde houden wij deze in stand. 

Spreekt dit je aan?

Wij zoeken altijd naar extra handen, vrijwilligers en donateurs. Stuur ons een berichtje en we nemen contact op!

We willen onze doelstellingen en activiteiten graag met u delen.

Concreet; Wij bieden mogelijkheid voor het gebruik van moestuinen, moestuinbakken en hobbykasjes. Iedereen; jong, oud, gezond of invalide kan bij ons terecht om te tuinieren. We verkopen de opbrengsten van de grond in het dorp en aan donateurs. Ook hebben we mogelijkheid voor paardenstalling en bieden ruimte voor workshops en andere bijeenkomsten. Met hulp houden wij het terrein bij en ontwikkelen we het terrein om een mooie ontmoetingsplaats te worden voor gebruikers, donateurs en andere belangstellenden. 

Wilt u ons werk steunen, dan kunt u vriend worden van onze stichting of een donatie doen.